[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
SoftCUT Control Software

Специализиран софтуер за управление на термоплотери за 2D, 2.5D и 3D рязане на EPS/XPS
Системни изисквания: Pentium Processor, 256 MB RAM, Windows XP / Vista
Подръжани файлови формати: PLT и DXF  за 2D проекти и RAW за 3D проекти
Доживотен безплатен Upgrade на софруера
MillCUT Control Software

Специализиран софтуер за управление на рутери за 2D, 2.5D и 3D фрезоване
Системни изисквания: Pentium Processor, 256 MB RAM, Windows XP / Vista
Подръжани файлови формати: PLT и DXF  за 2D проекти и G-Code за 3D проекти
Доживотен безплатен Upgrade на софруера
CorelDRAW X5

Това е новата версия на графичния пакет. В него влизат редактори за векторна и растерна графика, конвертор на растерни изображения във векторни, програма за създаване на скриншоти, а също и нов инструмент с чиято помощ може бързо да се намери нужното съдържание за текущия проект на компютъра или в локалната мрежа, плюс повече от педесеет нови и подобрени опции.
AutoCAD 2010

С новите средства за проектиране може да изразите Вашите идеи във всяка форма, която можете да си представите. Лесно избирате елементи от 3D обект чрез новите филтри за избор на подобекти, а новият 3D-Gizmos ви дава възможност да редактирате Вашите проекти с точност чрез ограничаване на преместването, въртенето или мащабирането на избраните обекти по избрана ос или равнина.
Официална страница на продукта
Rhinoceros 4.0

Rhinoceros е лека и едновременно с това много удобна и функционална програма за създаване на 3D изображения - скица, чертеж, физически модел, или просто идея - Rhino Ви предлага инструментите за точно моделиране на Вaшите проекти – готови за рендеринг, анимация, чертане, инженерни анализи и производство, самостоятелно или в двупосочен обмен със SolidEdge, SolidWorks, Inventor, IGES или други.
Официална страница на продукта
madCAM 4.2

Чудесен 3D-CAM Plug-in за Rhinoceros. Новата версия 4.2 подържа 3, 4 и 5-осни машини. Нова технология за едновременно генериране на път на инструмента за поколенията 4-осни машини. Нов генератор за едновременно генериране на път на инструмента за (4+1)-осни машини. Multithreading за по-висока изчислителна скорост . Мощен и лесен за употреба. Най-стабилният toolpath генератор за Rhino.
Допълнителен софтуер
Специализиран софтуер
CONER.com.bg
Машини, технологии и оборудване за рязане, гравиране и фрезоване на стиропор, стиродур, EPS/XPS, полиетиленова или полиуретанова пяна.
3D CNC термични и лазерни плотери, рутери и фрези и още много други...
Created from wSoft
© 2010 CONER.com.bg
Powered by WebCreator
кликни за да видиш техническа спецификация
кликни за да видиш техническа спецификация