[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Описание:
 Към многожичните модели машини ( ThermoCUT Pro версия MultiWires ) за рязане на EPS/XPS предлагаме като опция възможност за накланяне ( Sloped Heads ) под определен ъгъл на рамената с режещите жици.

 Това решение е предвидено специално за компании, които в допълнение към изрязването на профили от EPS/XPS се нуждаят също и от машина за нарязване на листове на блокове EPS/XPS. Така тази машина позволява решаване и на двете задачи само с една инвестиция.

 Технологията с наклонени рамена за режещите жици е добре позната от машините за производство на панели ( плоскости ) за топлоизолация на сгради. Тя предпазва от повреждане по време на рязането краищата на топлоизолационните плочи. Без нея всички плочи щяха да бъдат отрязани едновремено и щяха да паднат наведнъж върху режещите жици. Понеже жиците все още не са отдалечили от блока падащите плочи щяха да бъдат разрязани от горещите режещи жици...
Sloped Heads Option for Multiwires Foam Cutters
CONER.com.bg
Машини, технологии и оборудване за рязане, гравиране и фрезоване на EPS/XPS, стиропор, стиродур, полиетиленова и полиуретанова пяна.
3D CNC термични и лазерни плотери, рутери и фрези и още много други...
Created from wSoft
© 2010 CONER.com.bg
Powered by WebCreator